Hundmöteskurs


Upplever du på ett eller annat sätt problem i mötet med andra hundar under promenader? Vill du ha smidigare hundmöten och behöver verktygen för att komma dit?
Denna kurs anpassas så gott det går efter individerna som deltar, ange därför i din anmälan så utförligt du kan, vad du upplever som ett problem med din hunds möten med andra hundar.
Vi börjar kursen med ett ordentligt teoripass där vi går igenom bakomliggande orsaker till hundmötesproblematik, bla: tidigare händelser, inlärning, stress, under/överstimulering, osäkerhet och rädsla, med förhoppningen att ge mer information och förståelse om just din hunds hundmötesproblematik. Beroende på vilka orsaker som kan finnas bakom hundens beteende finns många olika tillvägagångssätt och träningsmetoder som passar olika bra. Vi kommer under kursen att gå igenom och träna några av dessa anpassat efter kursdeltagarnas individuella behov, som tex. omassociation och början till skvallerträning. Vi tränar dessutom viss grundläggande vardagslydnad och kontakt som är viktigt för fungerande hundmöten!
Kursen hålls av utbildad hundpsykolog.

Första tillfället sker utan hund och resterande tillfällen sker med två veckors mellanrum för att få maximalt med träningstid mellan kurstillfällena.

Du är varmt välkommen med frågor om du undrar ifall kursen skulle passa just din hund!

Kursen är fördelad på 4 tillfällen, ca1,5-2h/gång. Totalt: 6 timmar.
4-6 deltagare
Kursavgift: 690:-

Kursstarter:

Augusti:
Måndagar med start den 31/8 kl. 18-19.30. Därefter den 7/9, 21/9, 28/9.
OBS första tillfället är enbart teori, utan hund.Tillbaka ➞

© Moa Waern Besökare: | Idag: | Online: | Företaget innehar F-skattsedel