metodik

Metodik

Hundkurser - Privatträning - Dagträffar - Öppen träning


HundGlädje har främst kurser i Sannahed, mitt emellan Kumla och Hallsberg, men kurser kan anordnas även i Hällabrottet och Hallsberg.

På HundGlädje använder vi oss utav individanpassad hundträning med fokus på att belöna rätt beteende, vilket stärker hundens självförtroende och kontakten mellan ägare och hund. Vi använder oss utav positiv förstärkning och att ändra hundens motivation istället för att straffa bort icke önskvärt beteende. Det ger en bättre relation, en gladare hund samt en lättare vardag tillsammans.
Vårt mål är att ge ökad kontakt och förståelse mellan ägare och hund.

Vi erbjuder både kurser och privatträning, där träningen anpassas speciellt efter dig och din hunds behov. Du får då träna på just det du och din hund behöver, samt egentid med instruktör för allt du undrar över.

Är ni ett gäng som går ihop och bokar privatträning blir det billigare för er, och ni får en kurs speciellt anpassad efter era önskemål! Inkallning, hundmöten, klicker och trix eller rallylydnad och motivation, allt går att ordna.

Kurserna innehåller både teori och praktik.
Vi lägger stor vikt vid att hålla en bra stämning på kurs, för oss är det viktigt att alla trivs och har roligt! Vårt mål är att alla ska känna sig sedda och få den hjälp som just det ekipaget behöver för att ta sig framåt i sin träning.

© Moa Waern Besökare: | Idag: | Online: | Företaget innehar F-skattsedel