Rallylydnad

Rallylydnad är en rolig och lättsam hundsport du garanterat kommer fastna för! Med fokus på glädje och samarbete utför ekipaget en bana med moment som även är nyttiga i vardagen. Rallylydnad kan tränas vart som helst av vem som helst utan dyra träningsredskap eller djupa förkunskaper. Samtidigt som du har roligt stärker du bandet mellan dig och din hund, samt lägger en bra grund för fortsatt vardagslydnad.
Rallylydnad passar både dig som vill träna för tävling, och dig som vill få en bättre kontakt och vardagslydnad och göra nånting roligt tillsammans med din hund!

NYBÖRJARKLASS
Rallylydnadens första klass, genomgång och träning av samtliga moment som ingår i klassen. Vi tränar dessutom kontakt, fot och andra grunder.

Kursstarter:

Kursen är fördelad på 6 tillfällen, 1,5h/gång. Totalt: 9 timmar.
4-6 deltagare
Kursavgift: 1090:-

Tävlingsträning, NYBÖRJARKLASS
Här jobbar vi med verktyg för att förfina vår träning samt tränar på bana inför tävling. Vi börjar jobba utifrån varje individs egna förutsättningar, men du bör minst ha gått igenom momenten för nybörjarklassen. Förutom att jobba på att förbättra de olika momenten tränar vi bakdelskontroll, signalkontroll, störningsträning, ingångar på plan, externbelöning, användande av targetstick och pall/kloss vid inlärning av moment mm.

Kursstarter:

Inga planerade kursstarter

FORTSÄTTNINGSKLASS
Genomgång och träning av momenten i rallylydnadens fortsättningsklass, samt repetition av momenten i nybörjarklass. Vi förfinar momenten och tränar stadga, samt bana inför tävling. I fortsättningsklassen jobbar vi med hundarna lösa.

Inga planerade kursstarter

Tillbaka ➞

© Moa Waern Besökare: | Idag: | Online: | Företaget innehar F-skattsedel